Tietoa meistä

Lahden satama parkrun on ILMAINEN viikottainen 5km tapahtuma kaiken tasoisille osallistujille joka lauantai 9.30 paikkana Lahden satama, Vesijärven Satama, Satamakatu, 15140 Lahti.

Se antaa mahdollisuuden kaikille, miehille ja naisille, nuorille ja vanhoille, kokoontua yhteen säännöllisesti ja nauttia kauniista reitistä ja sen sen lisäksi samalla olla aktiivinen fyysisesti. Me haluamme rohkaista ihmisiä kävelemään, hölkkäämään tai juoksemaan yhdessä riippumatta kyvyistä - tämä tapahtuma on todellakin kaikille tarkoitettu ja kaiken lisäksi vielä ILMAINEN.

Osallistuminen on helppoa - rekisteröidy etukäteen ennen ensimmäistä parkruniasi. Hienoa on, että sinun ei tarvitse rekisteröityä kuin kerran! Sitten ei muuta kuin aseta herätys lauantaiaamuksi ja tule paikalle!

Joka viikko nautimme parkrunin jälkeiset kahvit paikassa: Kahvila Kariranta - tule mukaan! Ehkäpä voit vaihtaa kuulumiset päivän tapahtumasta, jutustella muiden osallistujien kanssa teen tai kahvikupillisen ääressä ja olla tärkeä osa tätä uutta yhteisöä.

Riippumatta siitä oletko täysin aloittelija tai parkkiintunut aktiivijuoksija, joka haluaa käyttää tapahtumaa osana harjoitusohjlemaa, olet tervetullut mukaan.