Ohjeita ensimmäiselle parkrun tapahtumalle

 

Ennen ensimmäistä osallistumistasi parkrun tapahtumaan sinun pitää tehdä kolme asiaa:

  1. Rekisteröityä: https://www.parkrun.fi/register/
  2. Tulostaa paperille henkilökohtainen viivakoodisi.
  3. Ottaa henkilökohtainen viivakoodi mukaan tapahtumaan.

 

Mitä lauantaiaamuna tapahtuu

Tullessasi lauantaiaamuna paikalle sinun ei tarvitse ilmoittautua vaan voit siirtyä suoraan lähtöpaikalle odottamaan lähtö. Odotellessa voit vaihtaa muutaman sanan vapaaehtoisten ja muiden osallistujien kanssa.

Matkaan lähdetään 9:30. Osa juoksee vauhdilla, osa hölkkäilee kevyesti nauttien kauniista reitistä. Jos haluat ottaa rauhassa niin suosittelemme kävelemään reitin vapaaehtoisen "peränpitäjän" kanssa, joka huolehtii siitä ettei kukaan ole parkrunissa viimeinen.

Tullessasi maaliin ajanottajat ottavat aikasi talteen ja saat käteesi numeropoletin (token), joka kertoo maaliintulojärjestyksen.

Henkilökohtaisen viivakoodin ja juuri saamasi poletin kanssa voit siirtyä viivakoodinlukijan puoleen. He lukevat viivakoodit molemmista ja ottavat poletin takaisin. Oman viivakoodin voit käyttää taas seuraavalla viikolla. Jos laminoit sen niin se kestää pitkään.

Palattuasi reitiltä ja kun viivakoodisi on rekisteröity niin voit halutessasi käydä muiden parkrun osallistujien ja vapaaehtoisten kanssa omakustanteisella kahvilla läheisessä Sanna's kahvilassa.

Tulokset pyritään saamaan mahdollisimman nopeasti näkyville: http://www.parkrun.fi/tampere/results/latestresults/

Vielä muistutus: ei viivakoodia, ei aikaa!