Tampere parkrun #16 – 27.1.2018

Tässä muutama ajatus parkrun osallistujilta miksi tapahtuma on niin mukava.

 
Diegon (8-v.) ja hänen isänsä Fabiánin mielestä parkrun on kiva tapa aloittaa viikonloppu. Diegon mielestä parasta on se, kun voittaa isän. Tänään Diego kulki koko matkan ensimmäistä kertaa ilman yhtään pysähdystä. "Liikunta auttaa niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. Uni tulee illalla hyvin." Fabián sanoo.

 

Diego and his father Fabián think it's a good way to start the weekend. Diego thinks that the best thing is to beat his father. Today Diego run the whole route without stopping. "Physical activity is good for you physically and mentally. You get a good night sleep after excercising." says Fabián.

 
Diego 8 years and father Fabian having good time!


parkrun on kaikille tarkoitettu, ilmainen tapahtuma, johon voi osallistua huoletta riippumatta kunnosta. Kukaan osallistuja ei ole ikinä viimeinen.


Tämän kertainen parkrun sujui hienosti pienestä liukkaudesta huolimatta. Reitille on kaadettu niin paljon sepeliä, että pelkoa liukastumisesta ei ollut. Viime päivien lämpöasteet olivat sulattaneet jäät monesta paikasta kokonaan ja reitti näytti osin keväiseltä. Toivottavasti vielä saadaan lisää kuitenkin lunta, sillä talvesta olisi mukava nauttia vielä hetki.

34 osallistujaa, 8 ensikertalaista, 6 henkilökohtaista ennätystä. Niin ja 8 mahtavaa vapaaehtoista. Mukavia lukemia jälleen parkrunissa Tampereella.
Erityisesti pitää mainita myös Tiilikan perhe, joita oli kaikkiaan 7 paikalla nauttimassa parkrun tunnelmasta!

Tiilikat

Suuret kiitokset vapaaehtoisilla: Nina HAIKONEN, Leena HEINO, Noora POROLA, Teija RATILAINEN, Elviira HEINO, Petri HAAVISTO, Olli STRÖM, Johanna RIIPPI.

Happy volunteers

Tulospuolellakin oli hyviä uutisia. Rintalan Erkki kävi hölkkäämässä rospuuttokaudella mainion ajan 18:59. Talven harjoittelu ollut kohdallaan. Hienosti juostu.

Mitäpä vielä.. Jos et ole vielä rekisteröitynyt niin hopi hopi osoitteeseen: Rekisteröinti ja ensi kerralla viivakoodin kanssa paikalle!