Tampere parkrun #27 – 21.4.2018

Aamuinen sää ei tuntunut erityisen houkuttelevalta, sillä vielä tovi ennen tapahtumaa vettä tuli taivaalta ja muutenkin oli kuin syksyinen keli. Mutta eipä kulunut kun hetki ja sade loppui sekä näkyi se aurinkokin heti tapahtuman jälkeen.

Lähtöä

parkrunin ystäviä tulikin paikalle hieno määrä. Lähtöviivalle asteli 47 ja kun Rintalat sattuivat saapumaan paikalle niin vapaaehtoisiakin oli täysi kattaus muutamasta puuttuvasta vapaaehtoisesta huolimatta. Suurkiitokset Rintaloille kun jäivät kesken oman lenkkinsä auttamaan vapaaehtoisina sekä Leena Heinolle, joka oman hölkkänsä jälkeen avusti tehtävissä.

Vapaaehtoisia

Ongelmat eivät tosin jääneet vapaaehtoisten lukumäärään, sillä viivakoodin lukija rekisteröi vain alkupään juoksijat. Tuloksia onkin sitten päivitetty sitä mukaan, kun olemme saaneet Flickr-kuvista ja osallistujilta itseltään varmistuksia. Pahoittelut osallistujille ja yritämme varmistaa ettei jatkossa tällaisia kävisi.

Edelleen kannattaa käydä oma sijoitus/aika varmistamassa tuloksista!

Tulokset #27

Paikalla oli myös melkein kansainvälistä väriä sillä Lorna Turusta oli tullut katsastamaan Tampereen parkrunin. Ehkä tästä sana kiirii myös länsirannikolle päin ja saavat myös oman tapahtumansa. Vaikka Tampere mukava paikka on käydä niin ehkä välimatka Turusta on aika pitkä joka viikko käydä. Toivottavasti kuitenkin vielä tavataan!

Turkulaisväriä

Kaiken kaikkiaan oli tapahtuma onnistunut ja pääsimme talven jälkeen takaisin normaalireitille. Näyttää siltä, että kevät vähitellen koittaa myös Tampere parkrunille.

Kääntöpaikka

Tulospuolella näkyy myös, että lenkkareita on kulutettu sillä Juha Nyyssönen teki uuden reittiennätyksen 17:57. Onnittelut! Kääntöpaikallekin hän tuli niin vauhdilla ettei hidas hämäläinen saanut hänestä kuin lenkkarin pohjat kuvattua.

Ennätysvauhtia