Tampere parkrun #34 – 9.6.2018

Vaasan veri ei vapissut lauantaiaamuna, kun parkrun ystävät kokoontuivat Ratinanpuistoon jokaviikkoiseen reippailuun. Vaikka aamu näytti kahvipöydästä katsottuna lämpimältä suhteellisen viileä aamu odotti vapaaehtoisia. Onneksi siitä äkkiä tunnelma lämpeni kun paikalle alkoi saapua osallistujia. Kaikkiaan 40 osallistujaa lähti reitille ja kirjanpidon mukaan saman verran myös saapui maaliin.

Starttia

Mukana oli tällä kertaa 7 ensikertalaista ja vieraita oli niin briteistä kuin hiukan lähempää Vaasastakin. Kiitokset vieraille, kun tulitte paikalle! Kaikkiaan 10 juoksijaa teki myös oman henkilökohtaisen ennätyksen. Erityiset onnittelut Tuirelle ja Janskulle omasta ennätyksestä!

Tuire ja Jansku

Vauhtia kääntöpaikalla. Törppö vaarassa.

Vapaaehtoisia oli hieno joukko mukana. Antti ANTIKAINEN, Nina HAIKONEN, Leena HEINO, Elviira HEINO, Mika PERKIÖMÄKI, Ulla SERGEJEFF, Olli STRÖM. Kiitokset myös Tapahtumavastaavalta kuiskaajalle (Ulla) alkutervetulotoivotusten aikana. Merkillistä miten sitä tuppaa kaikki oleellinen unohtumaan lähtötohinoissa. Ja toivottavasti Mika rastit löytyivät suunnistuskisoissa. Kiitokset kaikille, jotka tulitte auttamaan järjestelyissä.

Volunteers
Antti

Eipä sitä lauantaiaamua oikein voi mukavammin viettää, vielä kun se saa päätettyä perinteiseen lohi-vuohenjuusto voileipään Sanna's Cafeessa.

Sanna's

Sanna's

Sanna's

Loppukevennyksenä vielä tällainen pieni kömmähdys, joka tuli tuloksia rosessoidessa: "Olli STRÖM has just submitted results to the test WebFMS system for 2018-06-09. If they're training or doing other testing, that's absolutely fine but as the results are for the normal event day for Tampere parkrun, it's possible that they meant to submit them to the live system."

Eli koetetaanpa jatkossa pistää ne tulokset tuotantoversioon eikä testijärjestelmään. Noh, Leena pääsi sitten toisen kerran tulokset harjoittelemaan eli eivät ne bitit aivan hukkaan menneet :)

Tässä tämä Tampere parkrun norsunluutornista. Nähdään taas tulevina lauantaiaamuina ja terveisiä Jukolaan Nina ja Mika!