Tampere parkrun #48, 15.9.2018

Raportin ovat kirjoittaneet Julia (15) ja Joonas (14v) Tiilikka . Suurkiitos hienosta kirjoituksesta! He ovat muuten Suomen ensimmäiset parkrun rajapyykin ylittäneet henkilöt :D

Erityiskiitos vielä Robson Lindbergille, joka on Helsinki parkrun (Tokoinpuisto) puuhahenkilöitä! Kahden viikon päästä aloitetaan Helsingissä. Tervetuloa (tai menoa) kaikille tutustumaan uuteen tapahtumaan.


Tämän päivän Parkrun juostiin pitkästä aikaa sateessa. Ilma oli viileähkö, mutta ei se osallistujia haitannut. Mukana oli 33 osallistujaa sateisesta säästä huolimatta. sateesta johtuen reitin hiekkatie pätkät olivat täynnä lammikoita, mutta se ei haitannut juoksijoita.

Sadetta pidellessä.

Päivän hienoimmasta suorituksesta vastasi tänään Unteran perhe. Varsinkin tapahtuman nuorin osallistuja Eleanora UNTERA 4-vuotta ja veljensä Oskar UNTERA. Onnittelut heille kunnioitusta herättävästä suorituksesta. Kaikki meistä voisivat ottaa mallia tästä.

Unteran perhe.

Ensikertalaisia mukana oli yhdeksän kappaletta. Oli mukavaa nähdä mukanna uusia kasvoja kaikkien tuttujen keskellä. Myöskin uusia ennätyksiä tehtiin kuusi kappaletta. Onnittelut jokaiselle heistä. Paikalle oli myös saapunut kolme turistia, ja on mahtavaa, että Tampereen Parkruniin kiinnostaa muuallakin maailmassa.

parkrun turisteja.

Kiitokset vielä kaikille vapaaehtoisille, sekä jokaiselle osallistujalle.

Vapaaehtoiset

Julia 15v ja Joonas 14v