Tampere parkrun #50 on 29.9.2018!

It was a milestone day at Tampere parkrun!

Today was Tampere´s 50th parkrun and at the same time we celebrated our (Finland's and Tampere's) very first runner to join the parkrun “50 club”. Leena HEINO has taken part in every Tampere parkrun so far – an incredible achievement, congratulations Leena!

Sadetta pidellessä.

While we were busy in Tampere, it was parkrun #1 in Helsinki and first reports tell they had a very good turnout and a successful day. Some of the Tampere team went along to give support also. Congratulations Helsinki! Finland´s third parkrun, Vääksy, will start on 13 October. We wish both events all the best and look forward to visiting!

Today is also World Heart Day and we celebrated that too by inviting our participants and volunteers to wear something red.

Here you can see the video of the day.

Sadetta pidellessä.

It was a chilly start today, with the temperature barely above freezing, but the atmosphere in Tampere was warm as always and paths were in good condition. No need for our winter (studded) running shoes just yet, but a very highly recommended investment if you plan to join us during the winter. The scenery on our lakeshore route was today complimented by lots of small boats, taking part in a fishing competition. 19 parkrunners recorded their new personal best. Congratulations!

We thank 65 participants and 11 cheerful volunteers for joining us for yet another thoroughly enjoyable Tampere parkrun. See you again next week!

Sadetta pidellessä.

Lyhyesti suomeksi...

Olipas iso päivä tänään! Viideskymmenes Tampere parkrun ja sen lisäksi meidän oma Leena HEINOn henkilökohtainen 50. parkrun. Leena on Tampereen ja Suomen ensimmäinen parkrun “50 club” jäsen. Isot onnitellut Leenalle ja muista tilata punaisen t-paitasi vaikka heti!

Samaan aikaan Helsingissä oli Tokoinranta parkrun #1. Onnittelut Helsinkiin, kuulema kaikki meni mainiosti! Seuraavaksi aloittaa Vääksy parkrun 13.10.

Sää oli tänään Tampereella vähän viileää mutta tunnelma oli niin lämmintä kun aina. Nastakenkiä ei ihan vielä tarvittu, mutta olisi nyt hyvä aika harkita niitä, ennen kun talvikelit saapuu. 19 parkrunilaista onnistui tekemään oman ennätysaikansa. Onnea!

Videon päivän lähdöstä näet täältä.

Kiitos 65 osallistujalle ja 11 ihanalle vapaaehtoisille, nähdään ensi viikolla!