Tampere parkrun #52, 13.10.2018, 1-v. synttärit!

13.10.2018 parkrun #52 eli Tampereen (= Suomen) parkrunin 1-vuotisjuhlat keräsi ennätysmäärän osallistujia! Paikalla oli 126 lenkkeilijää ja 10 vapaaehtoista. Näistä 31 oli ensimmäistä kertaa ja 23 teki oman ennätyksensä. WAU! Kiitos teille kaikille, kun tulitte.

Vääksy

Samana päivänä käynnistyi myös Suomen kolmas parkrun Vääksyssä. Onnea Vääksy!

Vääksy

Paikalla oli myös Vili Västäräkki viihdyttämässä ja kannustamassa osallistujia. Lisäksi Toimintaterapia Leena Eklund-Stölting Terapiatäti kävi esittelemässä erilaisia liikuntavälineitä lapsille ja lapsen mielisille.

Potkulautoja

Parkrunin jälkeen suuntasimme Sanna´s Cafe & Salad Bariin, jossa nautimme herkulliset kahvit ja pullat. Tarjottavat sponsoroivat Outloud Oy ja Tampereen kaupunki kaikille parkrunilaisille.

Kiitos kaikille mukana olleille! On ollut upeaa huomata, että parkrunille on tilaus niin Suomessa kuin Tampereellakin. Ihanaa, että saamme edelleen niin vapaaehtoisia kuin osallistujiakin joka viikko! Järjestämme tätä toinen toisillemme. Jatketaan yhdessä hyvin alkanutta matkaa!