Tampere parkrun #54, 27.10.2018, Halloween!

27.10.2018 parkrun #54 keräsi mukavasti 47 osallistujaa nauttimaan kauniista, mutta aavistuksen verran viileästä ja tuulisesta aamusta! Saimme lisäksi hurjia hahmoja parkruniin Halloweenin kunniaksi.

Luuranko
Batman
Tuire ja Jansku

Täydellinen juoksu-/kävelykeli oli innoittanut mukaan kolme ensikertalaista! Ennätyksiä rikottiin ja virstanpylväitä saavutettiin. Yhteensä yhdeksän ihmistä saavutti uuden personal best-ajan. Jyri Hänninen pääsi tänään 30-kerhoon ja Minna Viitasen osallistuminen oli täyden kympin arvoinen!

Jyri

Nyt täytynee jo uskoa, että syksy ja liukkaat kelit alkavat olla lähellä, sillä reitin silta oli paikoin liukas. Muistakaamme varoa näitä kohtia tulevillakin kerroilla, jotta talvi ei yllätä ulkoilijoita!

Kauneimmat kiitokset tämän päivän vapaaehtoisille, oli hienoa tulla maaliin iloisen kannustuksen saattamana!